Στο Επιμελητήριο Σερρών θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των αγροτών από την Κεντρική Μακεδονία και τη Θράκη προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τη μορφή των κινητοποιήσεων των αγροτών.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στο δεύτερο όροφο του Επιμελητηρίου Σερρών με εκπροσώπους αγροτών από την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Οι αγρότες των Σερρών αποφάσισαν σήμερα να παραμείνουν στο μπλόκο του Στρυμονικού και να προχωρήσουν αύριο στις 13:00 στο κλείσιμο της Εγνατίας Οδού για μισή ώρα.
Είχε προηγηθεί ενημέρωση των Σερραίων αγροτών από τον Πρόεδρο του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου Διαμαντή Διαμαντόπουλο και τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Παναγή για τα όσα ειπώθηκαν χθες στη συνάντηση των αγροτών με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος