Σέρρες: Στην τελική ευθεία για τη SEREXPO 2018

Αύριο Παρασκευή στις 7 το απόγευμα ανοίγει τις πύλες της η Διεθνής έκθεση SEREXPO, το κορυφαίο οικονομικοκοινωνικό, πολιτιστικό, επιχειρηματικό γεγονός του Ν. Σερρών που διοργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών.

Σέρρες: Στην τελική ευθεία για τη SEREXPO 2018Η SEREXPO 2018 επιστρέφει ακόμα πιο ανανεωμένη φέτος με Πολυθεματικό Φεστιβάλ Πολιτισμού & Γεύσεων, πλήθος Δράσεων ,Επιχειρηματικού Ενδιαφέροντος, , υψηλή Συμμετοχή Φορέων & Οργανισμών του εξωτερικού, τιμητικές Θεματικές Εκδηλώσεις, πλούσιο Πρόγραμμα Μουσικοκαλλιτεχνικών Εκδηλώσεων με τον Γιάννη Πάριο να ανεβαίνει στη σκηνή την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης.
Αύριο το πρωί θα επισκεφθούν τη SEREXPO μαθητές από σχολεία από όλη την Π.Ε Σερρών. Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν σήμερα Πέμπτη με μουσική παράσταση με τη φιλαρμονική Πεντάπολης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά στις 9 το βράδυ. Το θεματικό εργαστήριο «Χρηματοδοτικά εργαλεία από την Ε.Ε για την καινοτομία και επιχειρηματικότητα» θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στις 10.30 το πρωί.
Στις παράλληλες δράσεις συμπεριλαμβάνονται το International Business Forum “Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στο Διεθνές Περιβάλλον” – που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 10.00 το πρωί, το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο από τη ΔΕΔΑ Α.Ε.: «Συνδέσεις Φυσικού Αερίου στον Ν. Σερρών» το Σάββατο στις 7 το απόγευμα , οι παρουσιάσεις Εταιρικού Προφίλ & Καινοτόμων Δραστηριοτήτων – την Κυριακή από τις 10.00-13.00 & 18.00-20.30 και το SERRES STREET FOOD, Επιδείξεις Μαγειρικής & Γευσιγνωσία Εκλεκτών Τοπικών Προϊόντων – Καθημερινά 12.00-14.00 & 18.00-21.00 το βράδυ. Την περσινή Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση του Επιμελητηρίου Σερρών επισκέφθηκαν πάνω από εβδομήντα πέντε χιλιάδες επισκέπτες και υπήρξαν αμέτρητα δημοσιεύματα, του εγχωρίου & ξένου τύπου, την ανάδειξαν ως μια από τις καλύτερες γενικές Εκθέσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος