Σέρρες: Στην παρέλαση στο ακριτικό Αχλαδοχώρι ο Απ. Τζιτζικώστας

Μαζί με τους κατοίκους και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου του ακριτικού Αχλαδοχωρίου Σερρών γιόρτασε τη διπλή εθνική και θρησκευτική επέτειο ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στέλνοντας το μήνυμα της ανάγκης για τη στροφή της προσοχής της Πολιτείας στην ελληνική περιφέρεια ο κ. Τζιτζικώστας παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση στην οποία συμμετείχαν 18 μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου.

Σέρρες: Στην παρέλαση στο ακριτικό Αχλαδοχώρι ο Απ. Τζιτζικώστας

«Φέτος, αυτή την πολύ σημαντική ημέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, επέλεξα να βρίσκομαι στο ακριτικό Αχλαδοχώρι Σερρών, στα σύνορα της Ελλάδας. Εδώ, που η ελληνική σημαία κυματίζει πιο ψηλά και η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει πιο δυνατά» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας υπογραμμίζοντας: «Τα παιδιά, κρατώντας την ελληνική σημαία, τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη των προγόνων μας. Κι όλοι μαζί στείλαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Ότι έχει έρθει η ώρα η Πολιτεία να στρέψει την προσοχή της περισσότερο στην ελληνική περιφέρεια και ειδικά στις ακριτικές περιοχές κι ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, ώστε οι άνθρωποι που ζουν εδώ να συνεχίσουν να ζουν και να δημιουργούν στον τόπο τους. Ενωμένοι, όλοι οι Έλληνες μαζί, θα τα καταφέρουμε. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες. Χρόνια πολλά Ελλάδα».

Σέρρες: Στην παρέλαση στο ακριτικό Αχλαδοχώρι ο Απ. Τζιτζικώστας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος