Σέρρες: Santa Claus Run 2021 – Ο Άγιος Βασίλης θα έρθει τρέχοντας

Μια διαφορετική-κατακόκκινη εορταστική εικόνα θα έχει την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί το κέντρο της πόλης των Σερρών.

Εκατοντάδες Σερραίοι ντυμένοι Άγιο-Βασίληδες θα πάρουν μέρος στον αγώνα τριών χιλιομέτρων «Serres Santa Claus Run 2021» που διοργανώνουν ο Δήμος Σερρών, η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και οι δρομείς Υγείας του Πανσερραϊκού. Μια δρομική γιορτή που θα φέρει νωρίτερα τον αγαπημένο Άγιο όλων των παιδιών στις Σέρρες και θα βάλει την πόλη στο εορταστικό κλίμα.

Με σημείο αφετηρίας και τερματισμού μπροστά στην Τράπεζα της Ελλάδος, η συμβολική διαδρομή, που θα διανύσουν οι Santa Claus δρομείς, σχηματίζει μια Χριστουγεννιάτικη κάλτσα και έχει μήκος 3 χλμ. Οι Σερραίοι θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν, να διασκεδάσουν και να βιώσουν το εορταστικό κλίμα της εποχής ντυμένοι Άγιο Βασίληδες.

Σέρρες: Santa Claus Run 2021 – Ο Άγιος Βασίλης θα έρθει τρέχονταςΣε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν Χριστουγεννιάτικα σκουφάκια και στολές Άγιου Βασίλη.

Το Santa Claus Run έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας κοινωνικός θεσμός, με παράλληλο στόχο την ενίσχυση αξιόλογων κοινωφελών σκοπών που υλοποιούν ουσιαστικό έργο. Φέτος είναι αφιερωμένο στον εθελοντικό οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού» και κάθε ευρώ που θα συγκεντρωθεί, θα συλλεχθεί στον κουμπαρά του Οργανισμού, για να δώσει λύση σε παιδιά με σοβαρά προβλήματα Υγείας!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι δηλώσεις θα γίνουν το απόγευμα της Παρασκευής 17:30 έως 21:00, το Σάββατο 10:00 με 14:00 και το απόγευμα 17:30 με 21:00 και την Κυριακή 08:00 με 10:45 μπροστά στην Τράπεζα της Ελλάδος.  Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου που ορίζει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος