Σέρρες: Ψαράς εντόπισε σορό άνδρα στη θάλασσα στα Νέα Κερδύλια

Δε πίστευε στα μάτια του ψαράς στη θαλάσσια περιοχή των Κερδυλίων αργά σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης όταν είδε τη σορό ενός άνδρα να επιπλέει στη θάλασσα.

Αμέσως ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Σταυρού, σκάφος του οποίου σπεύδει στην περιοχή. Οι υποψίες στρέφεται στον 44χρονο επαγγελματία ψαρά τα ίχνη του οποίου εξαφανίσθηκαν την προηγούμενη Τετάρτη 19 Μαΐου στη θαλάσσια περιοχή των Κερδυλίων, όταν αναποδογύρισε το σκάφος στο οποίο επέβαινε μαζί με τη γυναίκα του η οποία κατάφερε κολυμπώντας να φτάσει στην ακτή.

Τη Δευτέρα μετά από πέντε ημέρες ερευνών για τον εντοπισμό του στη θαλάσσια περιοχή των Νέων Κερδυλίων, κοντά στις εκβολές του ποταμού Στρυμόνα, η επιχείρηση εντοπισμού του σταμάτησε και ο ίδιος κηρύχθηκε και επισήμως αγνοούμενος.
Περισσότερα σε λίγο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος