Σέρρες: Πρωτοβουλία της Φ. Αραμπατζή για την ενδυνάμωση της γυναίκας στην Περιφέρεια

Με στόχο την ενδυνάμωση της γυναίκας στην Περιφέρεια με αφετηρία τις Σέρρες, ξεκινά σήμερα Δευτέρα το Πρόγραμμα «Μαζί πιο δυνατές» με το 1ο Συνέδριο με τίτλο «Γυναίκα – Μητέρα, η ηρωίδα με τους χίλιους ρόλους».

Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης και Ενθάρρυνσης των γυναικών με αφετηρία τις Σέρρες, που σχεδιάστηκε και υλοποιείται με πρωτοβουλία της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου της ΝΔ και Βουλευτή Σερρών κ. Φωτεινής Αραμπατζή από μια ομάδα επιστημόνων – γυναικών με επικεφαλής την δημιουργό του NowLetsPlay ® ™ Μαριάννα Αντωνακάκη.

Το Πρόγραμμα «Μαζί πιο δυνατές» περιλαμβάνει σεμινάρια, ομιλίες, εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης, παιγνιοδράση με σκοπό να ενδυναμώσει τις γυναίκες και να δημιουργήσει ένα πλαίσιο στήριξης για την γυναίκα, την μητέρα, την αγρότισσα, την επιχειρηματία, την εργαζόμενη, την φοιτήτρια, την μαθήτρια, την κάθε γυναίκα.

Σέρρες: Πρωτοβουλία της Φ. Αραμπατζή για την ενδυνάμωση της γυναίκας στην Περιφέρεια
image description

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο ELPIDA RESORT & SPA, στις 6 το απόγευμα με προσκεκλημένους ομιλητές:
• Την ηθοποιό και συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Πρόεδρο της ΜΚΟ «ΑΝΑΣΑ» κ. Ζέτα Δούκα, η οποία θα αναφερθεί σε θέματα ενδυνάμωσης των γυναικών και μάλιστα από την παιδική ηλικία, όπως περιγράφει στα σχετικά βιβλία της
• Τον Κλινικό Εμβρυολόγο, Διευθυντή Εργαστηρίου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής κ. Μιχάλη Πελεκάνο, ο οποίος θα αναπτύξει θέματα υπογονιμότητας, τεχνητής γονιμοποίησης και κατάψυξης ωαρίων
• Την Κλινική Ψυχολόγο Δρ Άννα Κανδαράκη, η οποία θα αναφερθεί στο θέμα: Μητρότητα, επιθυμία ή υποχρέωση; Τα πολλά πρόσωπα της μητρότητας.
• Την δημιουργό του NowLetsPlay, Ψυχοθεραπεύτρια, Παιγνιοθεραπεύτρια και Συγγραφέα κ. Μαριάννα Αντωνακάκη, που θα θέσει το πλαίσιο του προγράμματος, επικεντρώνοντας στις σύγχρονες μητέρες, τις προκλήσεις τις ευκαιρίες και τη θετική γονεϊκότητα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος