Σέρρες: Προκήρυξη οκτώ θέσεων γιατρών για το Νοσοκομείο

Προκηρύχθηκαν οκτώ θέσεις ειδικευμένων ιατρών για το Νοσοκομείο Σερρών, που αφορούν σε ειδικότητες πρώτης γραμμής.

Σύμφωνα με τον Υποδιοικητή του Νοσοκομείου Σερρών Παναγιώτη Πεγίδη που μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών προκηρύσσονται από μια θέση για τις παρακάτω ειδικότητες: Ορθοπεδικής και Τραυματιολογίας, Ακτινολογίας, Μαιευτικής και Γυναικολογίας, Αναισθησιολογίας, Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (για το ΚΕΦΙΑΠ Νιγρίτας), Οφθαλμολογίας, Ουρολογίας και μια θέση Καρδιολογίας

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr ισχύει από τις 12 το μεσημέρι της 12ης Αυγούστου και λήγει στις 02 Σεπτεμβρίου στις 12 το βράδυ.

Με την πλήρωση της θέσης Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, το ΚΕΦΙΑΠ, που από το Σεπτέμβριο του 2021 λειτουργεί υπό την επίβλεψη ιατρού του Κ.Υ. Νιγρίτας, θα αποκτήσει μόνιμο γιατρό ενώ όπως ανέφερε ο κ. Πεγίδης γίνονται προσπάθειες για την πλήρωση θέσης Φυσικοθεραπευτή, ώστε το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης να παρέχει στους ασθενείς τις υπηρεσίες που προβλέπονται.
Το ΚΕΦΙΑΠ Νιγρίτας είναι ένα από τα ελάχιστα Κέντρα Αποκατάστασης της χώρας που νοσηλεύει ασθενείς και δεν λειτουργεί με Εξωτερικά Ιατρεία.

Ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Σερρών εξήγησε πως πρόκειται για προκήρυξη που αφορά μόνο Περιφερειακά Νοσοκομεία και εάν υπάρξει ενδιαφέρον από γιατρούς και καλυφθούν οι θέσεις, ο συνήθης χρόνος που απαιτείται έως ότου αναλάβουν καθήκοντα, είναι περίπου έξι μήνες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος