Σέρρες: «Πλημμύρισε» από κόσμο το Χιονοδρομικό του Λαϊλιά

Χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες και λάτρεις του σκι που απόλαυσαν αυτό το Σαββατοκύριακο, το πρώτο μετά από σχεδόν δύο χρόνια, το Χιονοδρομικό Κέντρο του Λαϊλιά Σερρών.

Η πίστα του κέντρου και ο αναβατήρας ήταν σε πλήρη λειτουργία, με πολύ καλή ποιότητα χιονιού και ιδανικές καιρικές συνθήκες οι οποίες βοήθησαν ώστε το Χιονοδρομικό Κέντρο να πλημμυρίσει από κόσμο. «Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου» είπε στην ΕΡΤ Σερρών το μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΣ Σερρών Γρηγόρης Ευθυμιάδης υπογραμμίζοντας ότι οι επισκέπτες δεν ήταν μόνο από τις Σέρρες αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδος όπως τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, τη Λάρισα κ.α. Το Χιονοδρομικό του Λαϊλιά είχε κλείσει λόγω της πανδημίας τον Μάρτιο του 2020 και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα άνοιξε τις πύλες του.

Σέρρες: «Πλημμύρισε» από κόσμο το Χιονοδρομικό του Λαϊλιά

Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τους εξωτερικούς χώρους του Χιονοδρομικού Κέντρου, ενώ για τους εσωτερικούς χώρους του Σαλέ επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε επισκέπτες με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και για τους ανεμβολίαστους με αρνητικό PCR -RAPID test. Στους ανοικτούς χώρους υποχρεωτική είναι η χρήση της μάσκας όπου υφίσταται συγχρωτισμός.

Μέσα στην εβδομάδα η διοίκηση του ΕΟΣ Σερρών θα ανακοινώσει το νέο πρόγραμμα λειτουργίας του κέντρου προσαρμοσμένο στην εορταστική περίοδο. Έτσι είναι πιθανό το κέντρο να είναι ανοιχτό και καθημερινές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος