Σέρρες: Πέντε αθλητές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Κ18 στην Ιερουσαλήμ

Πέντε Σερραίοι αθλητές και αθλήτριες βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας στίβου που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 που αύριο ανοίγει την αυλαία του στην Ιερουσαλήμ.

Οι Σερραίοι που θα αγωνιστούν με τα Ελληνικά χρώματα είναι:

Aπό τον Γ.Σ. Σέρρες 93:

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου στο άλμα επί κοντώ, με φετινή εξαιρετική επίδοση 4.15 μ. (έχει την 2η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη για το έτος 2022 στην κατηγορία Κ 18).

Ο Γιώργος Γρέψιος στο άλμα τριπλούν, με την φετινή εντυπωσιακή επίδοση 15.20 μ. (έχει την 3η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη για το έτος 2022 στην κατηγορία Κ 18).

Η Ναυσικά Θεοχαρίδου στο άλμα τριπλούν με φετινή επίδοσή 12.25 μ. (έχει την 26η θέση στην starting list του αγωνίσματός της).

Από τον ΟΦΚΑ Σερρών:

Ο Πασχάλης Γεννίκης στο άλμα εις ύψος (έχει καλύτερη επίδοση το 2,01μ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 όπου κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο).

Ο Νίκος Αλεξόπουλος στο δέκαθλο (στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων Κ18  κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με ατομικό ρεκόρ  6.375 βαθμούς)

Τους αθλητές συνοδεύουν οι Σερραίοι προπονητές Σάββας Κεφαλίδης, (Ομοσπονδιακός Προπονητής του Άλματος επί Κοντώ) και Παναγιώτης Γούλας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος