Σέρρες: Παλμός και συμμετοχή στις συγκεντρώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Με την μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων χρόνων οι Σερραίοι τίμησαν με την παρουσία τους το απόγευμα της Πέμπτης τις δύο συγκεντρώσεις, που πραγματοποιήθηκαν για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Σέρρες: Παλμός και συμμετοχή στις συγκεντρώσεις για την επέτειο του ΠολυτεχνείουΣέρρες: Παλμός και συμμετοχή στις συγκεντρώσεις για την επέτειο του ΠολυτεχνείουΣέρρες: Παλμός και συμμετοχή στις συγκεντρώσεις για την επέτειο του ΠολυτεχνείουΣέρρες: Παλμός και συμμετοχή στις συγκεντρώσεις για την επέτειο του ΠολυτεχνείουΜπροστά από το άγαλμα του Εμμ.Παππά στην πλατεία Ελευθερίας συγκεντρώθηκαν τα μέλη της Τομεακής Οργάνωσης Σερρών του ΚΚΕ. Για το μήνυμα της επετείου μίλησε ο Γραμματέας  του Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ Σερρών Θοδωρής Σταϊκόπουλος και ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην πλατεία Εμπορίου.

Σέρρες: Παλμός και συμμετοχή στις συγκεντρώσεις για την επέτειο του ΠολυτεχνείουΣέρρες: Παλμός και συμμετοχή στις συγκεντρώσεις για την επέτειο του ΠολυτεχνείουΣέρρες: Παλμός και συμμετοχή στις συγκεντρώσεις για την επέτειο του ΠολυτεχνείουΗ μαζικότερη συμμετοχή των τελευταίων ετών σημειώθηκε στην συγκέντρωση  που διοργάνωσαν οι διοικήσεις του Εργατικού Κέντρου  και του Νομαρχιακού Τμήματος Σερρών της ΑΔΕΔΥ . Με πανό , παλμό και συνθήματα  οι συμμετέχοντες διέσχισαν τον πεζόδρομο «Κων.Καραμανλή» και κατέληξαν στην πλατεία Εμπορίου, όπου οι εκπρόσωποι φορέων και πολιτικών κομμάτων κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος