Σέρρες: Παιδική παράσταση με οn line streaming από το ΔΗΠΕΘΕ και το Αερόπλοιο

«Της φωτιάς και του αέρα» είναι ο τίτλος της παιδικής θεατρικής παράστασης που παρουσιάζει με οn line streaming το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών σε συνεργασία με το θέατρο Αερόπλοιο σήμερα, Μ. Τετάρτη, από το κανάλι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών στο ΥouTube, στις 5 το απόγευμα.

Σέρρες: Παιδική παράσταση με οn line streaming από το ΔΗΠΕΘΕ και το Αερόπλοιο
«Κούκλες, μάσκες, μαριονέτες, επιστρατεύονται. Δράκοι κωμικοί και γκαφατζήδες κάνουν τα παιδιά να ξεκαρδίζονται στα γέλια καθώς το παλικάρι το “διαβαστερό” και μορφωμένο τους ξεγελά και τους ξεφεύγει. Κόσμοι θαυμαστοί φανερώνονται μπροστά στα μάτια των παιδιών με ήρωες γενναίους και παραμυθένιους. Κεντρικά μηνύματα της παράστασης είναι η αξία της φιλαναγνωσίας, η δύναμη της γνώσης, η χαρά της μάθησης. Η παράσταση εμπεριέχει πρωτότυπη χρήση θεατρικής κούκλας η οποία εκτυλίσσεται παράλληλα με το παίξιμο των ηθοποιών», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Καμτσή, τα σκηνικά και τα κουστούμια της Μίκας Πανάγου, η πρωτότυπη μουσική του Χρήστου Ξενάκη, και τους ρόλους ερμηνεύουν η Λαμπρινή Θάνου και η Αθηνά Χατζηαθανασίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος