Σέρρες: Ομαλή και με βροχή η επιστροφή των εκδρομέων από τη Βουλγαρία

Ομαλά εξελίσσεται από το πρωί η επιστροφή των εκδρομέων από τη Βουλγαρία από το τελωνείο του Προμαχώνα. Όσοι επέλεξαν τη γειτονική χώρα για το τριήμερο επιστρέφουν σταδιακά και μέχρι το απόγευμα 10 χιλιάδες είχαν περάσει τα σύνορα του Προμαχώνα.

Πολλούς από αυτούς τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη το απόγευμα αφού στην περιοχή του Προμαχώνα ξέσπασε δυνατή βροχόπτωση. Προορισμός των Ελλήνων εκδρομέων για το τριήμερο ήταν κυρίως το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο, ενώ αρκετοί ταξίδεψαν έως τη Σόφια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Παρασκευή 7500 εκδρομείς και το Σάββατο 19 χιλιάδες πέρασαν από τον Προμαχώνα με προορισμό τη Βουλγαρία. Το αντίστροφο δρομολόγια έκαναν πολλοί Βούλγαροι οι οποίοι με οργανωμένες εκδρομές κατευθύνθηκαν προς περιοχές με καρναβαλικές εκδηλώσεις, κυρίως την Ξάνθη.

Σέρρες: Ομαλή και με βροχή η επιστροφή των εκδρομέων από τη Βουλγαρία

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος