Σέρρες: Όλοι μαζί ενωμένοι για την καλύτερη SEREXPO που έγινε ποτέ

Τον πήχη ψηλά για τον κορυφαίο θεσμό επιχειρηματικής εξωστρέφειας της Π.Ε. Σερρών, την SEREXPO, έχουν θέσει φέτος οι διοργανωτές της.

Επιμελητήριο, Περιφερειακή Ενότητα και Δήμος Σερρών ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνδιοργανώνουν την φετινή επιχειρηματική έκθεση SEREXPO, που θα πραγματοποιηθεί 21-25 Σεπτεμβρίου, στο Επιχειρηματικό Κέντρο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ», στις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου Κολοκοτρώνη Σερρών, με στόχο να καταστεί θεσμός υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο να έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίας τους και να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους όλων των κλάδων και σημαντικούς αγοραστές από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Σέρρες: Όλοι μαζί ενωμένοι για την καλύτερη SEREXPO που έγινε ποτέΤη φετινή SEREXPO που θα γίνει από τις 21 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά το Επιμελητήριο Σερρών, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον Δήμο Σερρών.

«Η SEREXPO» επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιο Μαλλιαρά, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη να καλούν τους Σερραίους να την στηρίξουν και να την αγκαλιάσουν όλοι οι φορείς του Νομού.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου εξέφρασε τη χαρά του που η κορυφαία εκδήλωση του νομού επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας και ο στόχος είναι να ενδυναμωθεί , να ανανεωθεί και να ανοίξει ακόμη μεγαλύτερους ορίζοντες εξωστρέφειας, αποφέροντας τα μέγιστα οφέλη στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Επίσης , ευχαρίστησε την Αντιπεριφέρεια Σερρών για τη στήριξη που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια ως συνδιοργανώτρια και καλωσόρισε τον δήμο Σερρών ,που φέτος συμμετέχει για πρώτη χρονιά  ως συνδιοργανωτής.

Όπως τόνισε ο κ. Μαλλιαράς το Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ»  έχει αναμορφωθεί πλήρως με εργασίες ανάπλασης, ύδρευσης , πρασίνου και διαμόρφωσης μεγαλύτερου χώρου στάθμευσης και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους εκατοντάδες εκθέτες και τους χιλιάδες επισκέπτες.

Σέρρες: Όλοι μαζί ενωμένοι για την καλύτερη SEREXPO που έγινε ποτέΑπό την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος εξέφρασε αρχικά τη συγκίνησή του που βρέθηκε στο χώρο του πρώην Στρατοπέδου, κάνοντας ειδική αναφορά στον αείμνηστο Χρήστο Μέγκλα και στον αγώνα που έδωσε ώστε να παραχωρηθεί ο χώρος ,που φέρει πλέον το όνομά του, στο Επιμελητήριο Σερρών. Τόνισε πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας- Περιφερειακή Ενότητα Σερρών στηρίζει διαχρονικά τη SEREXPO, ως μια μεγάλη αναπτυξιακή πρωτοβουλία και κάλεσε όλους τους Σερραίους να την αγκαλιάσουν όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα επισήμανε πως με ενότητα και αγαστή συνεργασία μεταξύ των φορέων ο πήχης μπορεί να ανεβαίνει κάθε φορά και πιο ψηλά.

Σέρρες: Όλοι μαζί ενωμένοι για την καλύτερη SEREXPO που έγινε ποτέΕυτυχής που η SEREXPO επιστρέφει και είναι έτοιμη να υποδεχτεί εκθέτες και επισκέπτες στον χώρο-στολίδι του Επιχειρηματικού Κέντρου, δήλωσε και ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης , τονίζοντας πως ο Δήμος Σερρών θα συμμετέχει φέτος ως συνδιοργανωτής, σε μια έμπρακτη ένωση δυνάμεων, ώστε η SEREXPO να γίνει ακόμη πιο δυνατή. Επισήμανε την άριστη συνεργασία με το Επιμελητήριο και την Αντιπεριφέρεια και τόνισε πως η αγάπη όλων για τον τόπο μας, οδηγεί στη συνέργεια και στη σύμπραξη με στόχο ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Η αυλαία της SEREXPO ανοίγει την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 21:00 στο Επιχειρηματικό Κέντρο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» με μια μεγάλη συναυλία με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, τον Δήμο Σερρών, την ΚΕΔΗΣ και το Επιμελητήριο με τη συμμετοχή του συγκροτήματος  SERRES VOICES κι ένα πλούσιο αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος