Σέρρες: Ο Ύμνος των Σερρών του Γ.Ανδρέου από τη Χορωδία του Μουσικού Σχολείου στην Απελευθέρωση της πόλης

Θετικά ανταποκρίθηκε το Μουσικό Σχολείο Σερρών στην πρόταση του Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη να συμμετάσχει στην ειδική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος για την απελευθέρωση της πόλης στις 29 Ιουνίου στην οποία αναμένεται να παρευρεθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς .

Σέρρες: Ο Ύμνος των Σερρών του Γ.Ανδρέου από τη Χορωδία του Μουσικού Σχολείου στην Απελευθέρωση της πόληςΣτην εκδήλωση θα ακουσθεί για πρώτη φορά ο Ύμνος για τις Σέρρες που συνέθεσε ο σπουδαίος – Σερραίος στην καταγωγή – μουσικοσυνθέτης Γιώργος Ανδρέου και θα αποδώσει η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου. Η εκδήλωση στην οποία θα λάβουν μέρος κορυφαίοι τραγουδιστές και μουσικοί θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του πάρκου Ηρώων.
Συγκινημένη για την συμμετοχή, η Δ/ντρια του Μουσικού Σχολείου Λίλα Σκέμπερη μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, είπε πως είναι διττή η σημασία του εορτασμού, είναι η Απελευθέρωση της πόλης των Σερρών και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, τονίζοντας πως είναι μεγάλη τιμή για το Μουσικό Σχολείο να συμμετέχει σε αυτήν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος