Σέρρες: Μήνυμα Λ.Αβραμάκη για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

«Μία σύγχρονη δημοκρατική πολιτεία έχει ως πρώτιστο μέλημα την ουσιαστική διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων στο σύνολο της οργανωμένης κοινωνικής ζωής»αναφέρει στο μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ ο βουλευτής Σερρών ΣΥΡΙΖΑ Προδευτική Συμμαχία Λευτέρης Αβραμάκης.

Ο Σερραίος βουλευτής παράλληλα σημειώνει «Ως θεσμικοί φορείς της συντεταγμένης πολιτείας έχουμε υποχρέωση να είμαστε δίπλα τους σε κάθε στιγμή αυτού του αγώνα, όχι με ευχολόγια, όχι με showγια τα ΜΜΕ, αλλά με θετικές δράσεις και πρωτοβουλίες. Ως πολίτες που θέλουμε να ζούμε σε μια σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία έχουμε υποχρέωση να διεκδικούμε γειτονιές, πόλεις, σχολεία, νοσοκομεία, καταστήματα προσβάσιμα και ανοιχτά σε κάθε πολίτη. Η στήριξη μας στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες δεν είναι φιλανθρωπία, είναι καθήκον δημοκρατίας, καθήκον αλληλεγγύης με στόχο η επόμενη μέρα να είναι μια καλύτερη μέρα για όλους.»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ