Σέρρες: «Μην τα πετάς, πρόσφερέ τα»

Η ισχύς εν τη ενώσει για τις συνεργαζόμενες ακαδημίες καλαθοσφαίρισης Siris Basketball Academy και Ίκαροι Σερρών, που σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ «Ονειροδύτες» και το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης «Μαθητικό Σπουδαστήριο», ενώνουν τις δυνάμεις τους και οργανώνουν φιλανθρωπική δράση που λαμβάνει χώρα στις Σέρρες για τέταρτη συνεχή χρονιά, με τη στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτας.

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα συγκεντρώνονται παπούτσια (αντρικά, γυναικεία, παιδικά – αθλητικά και μη) που μπορούν να φορεθούν και δε χρησιμοποιούνται, ώστε να προσφερθούν σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, μέσω του καταστήματος ένδυσης της Μητρόπολής μας «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων».
Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο γιατρός της Siris Basketball Academy, Θάνος Μηλούσης, κάλεσε τους Σερραίους για ακόμη για χρονιά να στηρίξουν τη δράση. Πέρυσι συγκεντρώθηκαν 80 ζευγάρια παπούτσια τα οποία δόθηκαν σε συνανθρώπους μας που τα είχαν ανάγκη και φέτος ήδη το ενδιαφέρον προσφοράς είναι μεγάλο.
Συμπαραστάτες στη μεγάλη προσπάθεια οι Σερραϊκές εταιρίες «Αη Γιώργης» (Οπωροπωλείο), «Θέρμη-Τηλεθέρμανση», «Γατίδης Fresh» (Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική) και «Ιατρική Διάγνωση-Τομογραφία» (Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο).

Σημεία καθημερινής συγκέντρωσης παπουτσιών: Οπωροπωλείο «Άη Γιώργης»
«Μαθητικό Σπουδαστήριο» και στα γήπεδα προπονήσεων Siris Basketball Academy & Ίκαροι Σερρών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος