Σέρρες: Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε ο ορεινός αγώνας δρόμου Serres Ultra Trail 86,7km

Περισσότεροι από 100 δρομείς από ολόκληρη την Ελλάδα βρέθηκαν το πρωί στις 06:00 στην αφετηρία του ορεινού αγώνα δρόμου Serres Ultra Trail 86,7km, μπροστά από το κτήριο της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Στον αγώνα, τον οποίο διοργανώνει το τμήμα δρομέων υγείας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του ορεινού τρεξίματος, ανάμεσά τους ο “ισχυρός άνδρας” της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος και η γνωστή υπερμαραθωνοδρόμος με εμπειρίες σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες, Ασημίνα Ιγγλέζου.

Σέρρες: Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε ο ορεινός αγώνας δρόμου Serres Ultra Trail 86,7km
O “ισχυρός άνδρας” της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος λίγο πριν φτάσει στον πρώτο σταθμό του αγώνα.

Οι δρομείς διανύουν συνολικά απόσταση 86,7χλμ στον ορεινό όγκο του Λαϊλιά και θα επιστρέψουν στον τερματισμό (όπου ήταν και η αφετηρία) με κατεύθυνση  τις κεντρικές πλατείες 4 ορεινών χωριών, του Ελαιώνα, της  Χρυσοπηγής, της Ορεινής, την πίστα του Χιονοδρομικού Κέντρου του Λαϊλια, το Μπαλτά Τσαΐρ (πλατεία των βλάχων), τον ιστορικό βράχο της Κατίγκος, τη Μονή του Τίμιου Προδρόμου και τη Βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Σέρρες: Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε ο ορεινός αγώνας δρόμου Serres Ultra Trail 86,7km

Οι πρώτοι δρομείς αναμένονται στον τερματισμό περίπου στις 16:00, ενώ ο τελευταίος δρομέας αναμένεται μετά από 19 ώρες (01:00 ξημερώματα Κυριακής).

Σέρρες: Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε ο ορεινός αγώνας δρόμου Serres Ultra Trail 86,7kmΟι διοργανωτές επεφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη, με το ξεκίνημα του αγώνα να γίνεται υπό τους ήχους δημιουργημάτων του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ είχαν φροντίσει με τη βοήθεια των μελών του τμήματος και εθελοντών για την κάθε λεπτομέρεια. Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη του αγώνα τις πρώτες ώρες του εξέφρασε στην ΕΡΤ Σερρών ο έφορος του τμήματος δρομέων υγείας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού Γιώργος Θεοχάρης.

Σέρρες: Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε ο ορεινός αγώνας δρόμου Serres Ultra Trail 86,7kmH εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» πραγματοποίησε «ζωντανή» σύνδεση με την αφετηρία του αγώνα λίγο πριν την έναρξη του.

Το πρωί της Κυριακής στις 09:30 θα δοθεί η εκκίνηση στον Serres Voreia BeerTrail 21χιλιομέτρων στον οποίο θα πάρουν μέρος 300 δρομείς από ολόκληρη την Ελλάδα, ανάμεσα τους 80 από τις Σέρρες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος