Σέρρες: Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η εθελοντική δράση καθαρισμού

Με τη συμμετοχή μαθητών,  φοιτητών, εκπροσώπων φορέων και μελών Πολιτιστικών συλλόγων αλλά και πολιτών ολοκληρώθηκε στις Σέρρες  η φετινή πανελλήνια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού Let’s do it Greece.

Η δράση, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ξεκίνησε από την Παρασκευή 10 Απριλίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου 2024.  Οι δράσεις που προγραμματίστηκαν από εθελοντικές ομάδες και συλλόγους του Δήμου Σερρών είχαν απήχηση με μεγάλη παρουσία μικρών και μεγάλων.

Σέρρες: Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η εθελοντική δράση καθαρισμού

«Σκοπός της εθελοντικής δράσης είναι η ευαισθητοποίηση όλων στο θέμα της καθαριότητας και της προστασίας τους περιβάλλοντος. Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές, μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στο Let’s do it Greece έδωσε η Δήμαρχος Σερρών,  Βαρβάρα Μητλιάγκα.

Σέρρες: Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η εθελοντική δράση καθαρισμού

Στη φετινή εθελοντική δράση, συμμετείχαν: Ο Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών μαζί με το προσωπικό και τους ωφελούμενους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ”Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”, ωφελούμενοι και οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΕΝ ΕΡΓΩ, τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. Σκουτάρεως, τα παιδιά του ΚΔΑΠ Προβατά, μέλη του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Ν. Σερρών, ο Σύλλογος γονέων του 23 δημοτικού σχολείου Σερρών μαζί με μαθητές και γονείς, εθελοντές της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Σερρών, o Σύλλογος Γυναικών Επταμύλων Σερρών μαζί με κατοίκους της περιοχής, οι φοιτητές και οι καθηγητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΔΙΠΑΕ-Πανεπιστημιούπολης Σερρών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος