Σέρρες: Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκαν σήμερα τα ονομαστήρια του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, Θεολόγου.

Κατά τον Όρθρο και την Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο εορτάζων Μητροπολίτης , συλλειτουργούντων των σεβασμιότατων Μητροπολιτών Πατρών, Χρυσοστόμου, και Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, Αντώνιου.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος , ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και τις αρετές του Μητροπολίτη  Σερρών & Νιγρίτης κ. Θεολόγου, ευχόμενος τα έτη του να είναι πολλά και καρποφόρα.

Σέρρες: Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης  κ. Θεολόγου

Συγκινημένος ο Μητροπολίτης  Σερρών & Νιγρίτης κ. Θεολόγος, στο λόγο του ευχαρίστησε τους Σερραίους που χθες και σήμερα «πλημμύρισαν» τους ιερούς ναούς  εκφράζοντας την αγάπη τους, “Στο Χριστό και το σεβασμό τους προς στον επίσκοπο τους”, ο οποίος όπως είπε εδώ και 19 χρόνια με όπλο την αγάπη, την καρδιά και τη διάθεση τους υπηρετεί.  «Η καρδιά μου φλέγεται από αγάπη προς όλους εσάς, χωρίς διακρίσεις», είπε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών, Θεολόγος, απευθυνόμενος προς τους Σερραίους, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά για τους αγαπημένους  του γονείς  που έχασε τον τελευταίο χρόνο, αλλά και για τα αδέλφια του και τα ανίψια του που ήταν σήμερα κοντά του.

Ο Μητροπολίτης Σερρών ευχαρίστησε τους Σερραίους που έδειξαν για ακόμη μια φορά την ανθρωπιά τους και τη συγκινητική ανταπόκριση τους στο Έρανο της Μητρόπολης, όπου συγκεντρώθηκαν σε τρεις μέρες πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ τα οποία η Εκκλησία θα τα προσφέρει στους φτωχούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος