Σέρρες: Με… γκάζια του Δημάρχου άνοιξε η νέα πίστα στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Η επαναλειτουργία της πίστας με τον νέο ασφαλτοτάπητα ξεκίνησε σήμερα στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Ο πρώτος που δοκίμασε τη νέα πίστα ήταν ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, οδηγώντας αγωνιστικό αυτοκίνητο με συνοδηγό τον διευθύνοντα σύμβουλο του Αυτοκινητοδρομίου, Γιώργος Μήχο.

«Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Ουσιαστικά σήμερα ξεκινά η λειτουργία της πίστας με την πρώτη δοκιμή σε αυτόν τον τέλειο ασφαλτοτάπητα. Σε αυτήν την τέλεια πίστα που έχει δημιουργηθεί μετά από τις προσπάθειες που έγιναν και μια μακρά πορεία και της προηγούμενης και της νυν Δημοτικής αρχής, γιατί το Αυτοκινητοδρόμιο μας ενώνει όλους. Ένα αυτοκινητοδρόμιο που έχει γίνει ακόμα πιο ασφαλές. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι γιατί αυτή η τέλεια πίστα εγγυάται πολλά γκάζια, πολλά event, πολλούς αγώνες στο μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο των Βαλκανίων που είναι ένα διαμάντι για τον τόπο μας», είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο κ. Χρυσάφης ευχαριστώντας τους ανθρώπους του Αυτοκινητοδρομίου και την Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας Σερρών με την οποία ο Δήμος έχει πολύ καλή συνεργασία. « Η χρονιά που έρχεται θα απογειώσει το Αυτοκινητοδρόμιο», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σερρών προαναγγέλλοντας πολλές εκπλήξεις για το μέλλον.

Σέρρες: Με… γκάζια του Δημάρχου άνοιξε η νέα πίστα στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Ο διευθύνων σύμβουλος του Αυτοκινητοδρομίου, Γιώργος Μήχος, τόνισε ότι η πίστα έχει γίνει ασφαλέστερη και το επόμενο διάστημα θα φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις.

«Έπιασαν τόπο οι κόποι όλων όσοι ασχολήθηκαν με την αναβάθμιση του Αυτοκινητοδρομίου. Η πίστα είναι ίσως στην καλύτερη της κατάσταση στα 24 χρόνια που υπάρχει», είπε ο  πρόεδρος της Λ.Α.Μ.Σ. Μάριος Ζίχναλης.

Σέρρες: Με… γκάζια του Δημάρχου άνοιξε η νέα πίστα στο Αυτοκινητοδρόμιο ΣερρώνΑπό τους πρώτους που δοκίμασαν την νέα πίστα ήταν ο Σερραίος γιατρός και φίλος του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Απόστολος Γιούρης, που δήλωσε ενθουσιασμένος από τη νέα πίστα. «Είναι ένα χόμπι, μια αγάπη που το κάνω σε ένα χώρο με ασφάλεια.  Μου έχει δώσει μια ευεξία, έχω βρει μια εκτόνωση από την καθημερινότητα και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην οδηγική μου συμπεριφορά. Είναι μοναδική εμπειρία», είπε ο κ. Γιούρης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος