Σέρρες: Με γαλανόλευκο χρώμα τα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό τουρνουά τένις

Οι Έλληνες αθλητές ήταν οι πρωταγωνιστές την τελευταία μέρα του Ευρωπαϊκού τουρνουά τένις που ολοκληρώθηκε με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία στις Σέρρες.

Στον τελικό στο μονό κοριτσιών η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης επικράτησε με ανατροπή της Χανιώτισσας Μυρτώς Πρωιμάκη με 4-6, 6-2, 6-0. Στον τελικό των αγοριών νικητής αναδείχθηκε ο Ανδρέας Μεσσής επικρατώντας του Στέφανου Πουρναρόπουλου με 7-5, 6-1, κατακτώντας το τουρνουά με 5/5 νίκες και 10-0 sets.

Στον τελικό του διπλού, το δίδυμο των  Στέφανου ΠουρναρόπουλουΔανιήλ Μανέτα επικράτησαν των Οδυσσέα Γελαδάρη και Ορέστη Σιάρκου με 6-1, 6-1.

Μόνο στο διπλό των κοριτσιών δεν είχαμε Ελληνική επικράτηση  με τις Αναστάσια Τσβέτκοβιτς (Σερβία) και Αντζελίκα Σάρα (Ιταλία) να νικούν μετά από ένα συναρπαστικό super tie-break με 6-0, 3-6, 10-8 τις  Αλεξάνδρα και Λυδία Παναγιωτίδου.

Σέρρες: Με γαλανόλευκο χρώμα τα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό τουρνουά τένις

Τις απονομές των τροπαίων έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης με τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Σερρών και τον πρόεδρο του, Άρη Γραμματόπουλο να δέχονται συγχαρητήρια από όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση που δίκαια χαρακτηρίσθηκε από τις καλύτερες στην Ελλάδα σε αυτήν την κατηγορία.

Σέρρες: Με γαλανόλευκο χρώμα τα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό τουρνουά τένις
Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Δημήτρης Σταματιάδης παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών που συμμετείχαν στο SERRES CUP

«Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Η πόλη μας μπήκε στον Ευρωπαϊκό χάρτη του τένις, οι υποδομές κάθε μέρα και καλύτερες, μεράκι και όρεξη υπάρχουν. Είμαστε έτοιμοι για διοργανώσεις υψηλού επιπέδου» είπε ο πρόεδρος του Σ.Α.Σ. Άρης Γραμματόπουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος