Σέρρες: Με επιτυχία και χαμόγελα η 4η διακρατική συνάντηση

Με χαμόγελα και ικανοποίηση έφυγαν από τις Σέρρες οι τριάντα  εκπρόσωποι των δέκα πόλεων που συμμετείχαν στην 4η Διακρατική συνάντηση του δικτύου BREAKING ISOLATION (Σπάζοντας την Απομόνωση).

Οι εκπρόσωποι των εταίρων του έργου είχαν μόνο καλά λόγια να πούνε για τη φιλοξενία στις Σέρρες ενώ πήραν μαζί τους στην πατρίδα τους ωραίες εικόνες από τα μέρη που επισκέφθηκαν.

Σέρρες: Με επιτυχία και χαμόγελα η 4η διακρατική συνάντηση

Σταθμοί της επίσκεψη τους ήταν η ιστορική Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών, το ξεχωριστό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Πινακοθήκη «Κωνσταντίνος Ξενάκης», η Ακρόπολη Σερρών κ.α. ενώ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκού με αμαξίδιο και να συνομιλήσουν με την προπονήτρια Ευδοξία Καρυοφυλλάκη η οποία καλωσόρισε τους εκπροσώπους και τους μίλησε για τις δράσεις και την ιστορία της ομάδας των Σερρών.

Σέρρες: Με επιτυχία και χαμόγελα η 4η διακρατική συνάντηση

Το πρόγραμμα των επισκέψεων ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης με δείπνο που παρατέθηκε από το Δήμο Σερρών. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Ελληνική διασκέδαση σε παραδοσιακό γλέντι που  στήθηκε δίπλα από το Αρχαιολογικό Μουσείο Σερρών όπου και παρουσιάστηκαν χοροί από τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Νομού Σερρών.

Σέρρες: Με επιτυχία και χαμόγελα η 4η διακρατική συνάντηση

Στην άριστη φιλοξενία των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα συμμετείχαν ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με αναπηρία Νομού Σερρών, που υποδέχθηκαν τις αντιπροσωπείες στο χώρο των δεξιοτήτων ΑμεΑ, το Επιμελητήριο Σερρών που φιλοξένησε τις εργασίες της Συνάντησης, ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Νομού Σερρών αλλά και όλοι όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διήμερης φιλοξενίας των επισκεπτών, στην πόλη των Σερρών.

Σέρρες: Με επιτυχία και χαμόγελα η 4η διακρατική συνάντηση

Η διήμερη Διακρατική συνάντηση, ολοκληρώθηκε με τον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων και ανανεώθηκε το ραντεβού των 10 ευρωπαϊκών πόλεων για την 5η Διακρατική συνάντηση τον Ιούνιο του 2024 στην Isernia της Ιταλίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος