«Πρόκειται για μια δυσάρεστη εξέλιξη, ο Παναγιώτης κάνει λάθος» είναι τα πρώτα σχόλια του μέλους της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ και υπευθύνου επικοινωνίας, Μιχάλη Καρτερού μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών για τη χθεσινή παραίτηση του Παναγιώτη Κοτρώνη, από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, αλλά και από κομματικό μέλος του κόμματος, που ακολούθησε της παραίτησή του από Συντονιστή της Ν.Ε Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ηγεσία του κόμματος και της κυβέρνησης περιορίστηκε να πάρει την έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής και όχι όλου του κόμματος, ενώ επρόκειτο για μία κορυφαία απόφαση, όπως είναι το κλείσιμο της 2ης Αξιολόγησης. Μία απόφαση και μία συμφωνία με την οποία φτωχοποιούμε ακόμα περισσότερο 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχους, που μαζί με αυτούς που συντηρούνται από αυτές τις συντάξεις φτάνουν σχεδόν το 1/3 του πληθυσμού της χώρας» αναφέρει – μεταξύ άλλων – ο κ. Κοτρώνης στην επιστολή παραίτησής του στην οποία διευκρινίζει πως δεν θα προσχωρήσει σε άλλο κόμμα και πως θα παραμείνει ενεργός πολίτης.

«Δύο παραιτήσεις σε οκτώ μήνες» είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ν.Ε Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ. Κοτρώνη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα εμπλακούν σε αντιπαράθεση μαζί του.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος