Το άθλημα της κωπηλασίας που έχει χαρίσει στη χώρα μας μεγάλες διακρίσεις στους Ολυμπιακούς αγώνες και σε άλλες παγκόσμιες διοργανώσεις θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και χωρίς την ύπαρξη υγρού στοιχείου οι Σερραίοι πολίτες.
Ο Ναυταθλητικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Πεθελινού Σερρών «ΚΕΡΚΙΝΙΤΙΣ» συμμετέχει στη μεγάλη πανελλήνια δράση «Η Κωπηλασία στις Πλατείες!», που διοργανώνει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.) το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2025, στις 11:00 το πρωί, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κρονίου και έχει ως στόχο να φέρει το άθλημα της κωπηλασίας πιο κοντά στο κοινό, να το γνωρίσουν μικροί και μεγάλοι και να εμπνευστούν από τις αξίες της ομαδικότητας, της πειθαρχίας και της προσπάθειας.
Κατά τη διάρκεια της δράσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να:
-δοκιμάσουν την εμπειρία της κωπηλασίας σε εργόμετρα,
-ενημερωθούν για τη δραστηριότητα και τα προγράμματα του Ομίλου μας,
-γνωρίσουν από κοντά αθλητές και προπονητές,
-λάβουν ενημερωτικό υλικό για το άθλημα και τις εγγραφές νέων μελών.
Όλοι όσοι συμμετάσχουν ή δοκιμάσουν στα εργόμετρα, θα λάβουν δώρο έναν μήνα δωρεάν προπονήσεων στο Σύλλογο για να γνωρίσουν την κωπηλασία από κοντά.
Ο Όμιλος καλεί όλους τους πολίτες, τα σχολεία, τους συλλόγους και τους φορείς της περιοχής να παρευρεθούν και να στηρίξουν αυτή την όμορφη προσπάθεια.
Είσοδος ελεύθερη
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος