Σέρρες: Κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο 46χρονος – θύμα τροχαίου και εγκατάλειψης

Κατέληξε ύστερα από μία εβδομάδα νοσηλείας, στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, ο 46χρονος άνδρας, ο οποίος είχε πέσει θύμα παράσυρσης και εγκατάλειψης το απόγευμα της Δευτέρας 26 Ιανουαρίου στην οδό Μεραρχίας, στην πόλη των Σερρών.

Ο 46χρονος, ο οποίος χρησιμοποιούσε μπαστούνι για τις μετακινήσεις του, αφού είχε ξαναπέσει θύμα τροχαίου πριν από χρόνια, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 58χρονος, ο οποίος στη συνέχεια τον εγκατέλειψε. Μετά απο ανθρωποκυνηγητό και έρευνα ανδρών της Τροχαίας και της υποδιεύθυνσης δίωξης και εξιχνίασης εγκλημάτων Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα οπου μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ του αφαιρέθηκε το δίπλωμα μέχρι να γίνει η δίκη.

Ο 46χρονος είχε μεταφερθεί  στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάστασή του ήταν κρίσιμη. Ο άτυχος άνδρας είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος πριν από χρόνια, νοσηλεύτηκε σε κέντρο αποκατάστασης κι ενώ το τελευταίο διάστημα η κατάστασή της υγείας του είχε βελτιωθεί, ήρθε το νέο τροχαίο να του στερήσει τη ζωή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος