Κατάθεση υποψηφιότητας «Ανάπτυξη Ν. Σερρών”

Την υποψηφιότητα του συνδυασμού του για την προεδρία του Επιμελητηρίου κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι ο νυν πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Μέγκλας, για τις Επιμελητηριακές εκλογές που θα διεξαχθούν αρχές Δεκεμβρίου.
Κατάθεση υποψηφιότητας «Ανάπτυξη Ν. Σερρών”Πρόκειται για τον συνδυασμό ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ν.ΣΕΡΡΩΝ με 117 υποψηφίους « Το 80% περίπου είναι νέοι υποψήφιοι, το 20% παλιοί» είπε ο κ. Μέγκλας διευκρινίζοντας πως μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μπορέσανε και καταρτίσανε το ψηφοδέλτιο με μεγάλη ανταπόκριση από τους επαγγελματίες «Φαίνεται ότι ο κόπος που κάναμε τα τελευταία 6 χρόνια είχε αποτέλεσμα, τουλάχιστον κατανόησαν ότι είμαστε σε σωστό δρόμο, είχαμε πάρει ένα Επιμελητήριο το οποίο ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και κτηριακά και τεχνοκρατικά, νομίζω ότι σε δύσκολη εποχή, καταφέραμε πολλά πράγματα να κάνουμε, καταφέραμε να λαμβάνουμε ομόφωνα αποφάσεις στο Συμβούλιο, χωρίς να μαλώνουμε και με τους άλλους φορείς να χαράξουμε κάποιους δρόμους τους οποίους πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι οι Σερραίοι για να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα» δήλωσε ο κ. Μέγκλας προσερχόμενος του Επιμελητηριακού Μεγάρου.

Κατάθεση υποψηφιότητας «Ανάπτυξη Ν. Σερρών”Σύμφωνα με τον κ. Μέγκλα το 50% των υποψηφίων του συνδυασμού του είναι τελειόφοιτοι ανώτατων σχολών, πολλοί υποψήφιοι είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών και υπάρχουν πολλοί νέοι, υπάρχουν 40 υποψήφιοι από την περιφέρεια και η γυναικεία παρουσία εκφράζεται μέσω 15 υποψηφιοτήτων.

Κατάθεση υποψηφιότητας «Ανάπτυξη Ν. Σερρών”«Πιστεύω ότι έχουμε και την εμπειρία πλέον, αποκτήσαμε αρκετή γνώση, αλλά δε φτάνει αυτό, πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για όλο το Νομό» είπε ο κ. Μέγκλας. «Καλωσορίζουμε τον συνδυασμό του κ. Καλαϊτζίδη, θα κάνουμε ένα σωστό αγώνα νομίζω και την επόμενη ημέρα θα είμαστε όλοι μαζί υποστήριξε ο κ. Μέγκλας δηλώνοντας αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της κάλπης διότι όπως είπε «βλέπουμε την ανταπόκριση από τους επαγγελματίες»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος