Σέρρες: Καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης σε δύσβατη δασική περιοχή

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται δύο άντρες 31 και 25 ετών οι οποίοι καλλιεργούσαν σαράντα τέσσερα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης σε δύσβατη δασική περιοχή των Σερρών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της παράβασης της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και της κλοπής.

Οι δύο άνδρες πήγαν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 31χρονος σε δασική δύσβατη περιοχή των Σερρών, όπου διαπιστώθηκε να καλλιεργούν τα δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως και 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ακολούθησε έρευνα στον ίδιο χώρο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλώνοι κάνναβης συνολικού βάρος 1 κιλού και 998 γραμμαρίων, καθώς και διάφορα σκαπτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια.
Η μηχανή που οδηγούσαν δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί το 2004 από περιοχή της Αθήνας. Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος