Σέρρες: Κάλεσμα Θ. Παφίλη για ενίσχυση του ΚΚΕ στις κάλπες

Την κρισιμότητα των επερχόμενων εθνικών εκλογών επεσήμανε από τις Σέρρες , το μέλος της Κ.Ε , βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης καλώντας τον κόσμο να ενισχύσει το ΚΚΕ που παλεύει –όπως είπε- μαζί με τον λαό, ταγμένο να εξυπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα.

«Οι εκλογές είναι κρίσιμες και καλούμε το λαό να πάει στην κάλπη αξιοποιώντας τη δική του εμπειρία και η εμπειρία που έχει είναι τεράστια τα τελευταία χρόνια, γιατί αυτοί που σήμερα τσακώνονται και τσακώνονται για τα επιμέρους, γιατί στα βασικά συμφωνούν, εννοώ η ΝΔ , το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι υπεύθυνοι για αυτή την κατάντια του Ελληνικού λαού» είπε χαρακτηριστικά .
Υποστήριξε ότι τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν δεν μπορούν να τα λύσουν και παρά τον καυγά που κάνουν , συμφωνούν σε όλα τα στρατηγικά θέματα και ακολουθούν την ίδια πολιτική. «Η συμφωνία τους αυτή φαίνεται π.χ ότι τα μισά νομοσχέδια της ΝΔ και πάνω, τα έχει ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και το 75% τα έχει ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ, τα προγράμματά τους δε , πέρα από φραστικές διαφοροποιήσεις είναι τα ίδια».

Σέρρες: Κάλεσμα Θ. Παφίλη για ενίσχυση του ΚΚΕ στις κάλπεςΟ λαός“, είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ, “να σκεφθεί από τώρα την επόμενη ημέρα, που θα’ χει μια κυβέρνηση με νέα επίθεση – τώρα μπορεί να δώσουν προεκλογικά κάποια ψίχουλα -εάν θα υπάρξει ένας αντίπαλος που θα οργανώσει το λαό να σταματήσει την επίθεση, να περάσει σε αντεπίθεση για διεκδίκηση και να ανοίξει ο δρόμος για να αλλάξουν τα πράγματα. Παρά το γεγονός ότι το ΚΚΕ δεν έχει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο –αυτή τη περίοδο- από το Ν. Σερρών, τόνισε πως ζητήματα και προβλήματα που αφορούν το Νομό το ΚΚΕ τα αναδεικνύει και τα προωθεί κάνοντας και προτάσεις για την επίλυσή τους“.
Σέρρες: Κάλεσμα Θ. Παφίλη για ενίσχυση του ΚΚΕ στις κάλπεςΣέρρες: Κάλεσμα Θ. Παφίλη για ενίσχυση του ΚΚΕ στις κάλπες

Ο κ. Παφίλης απηύθυνε χαιρετισμό στη συνεστίαση που διοργάνωσε η Τομεακή Οργάνωση Σερρών του ΚΚΕ σε ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα οικογενειακού κέντρου στον Αη Γιάννη Σερρών χθες το μεσημέρι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος