Σέρρες: Η «σούπερ» Ηλιάνα Τριανταφύλλου στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Στον τελικό του επί κοντώ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου Κ20 που διεξάγεται στο Κάλι της Κολομβίας προκρίθηκε η Ηλιάνα Τριανταφύλλου.

Το «χρυσό» κορίτσι του Σερραϊκού αθλητισμού από την Κερκίνη, που τον προηγούμενο μήνα είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Ισραήλ, πέρασε με την τρίτη τα 04.05 μ. και θα αγωνιστεί στον τελικό την Τετάρτη στις 23.55 ώρα Ελλάδας. Η 17χρονη αθλήτρια του Σάββα Κεφαλίδη και του Γ.Σ. Σέρρες 93 θα είναι η μικρότερη ηλικιακά αθλήτρια του τελικού. Στο τελευταίο άλμα της η δημοσιογράφος που περιέγραφε τον τελικό την συνέκρινε με την Κατερίνα Στεφανίδη.

Σέρρες: Η «σούπερ» Ηλιάνα Τριανταφύλλου στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος
Μια ζεστή αγκαλιά του προπονητή Σάββα Κεφαλίδη στην αθλήτρια του, Ηλιάνα Τριανταφύλλου μετά τη νέα της επιτυχία

«Εμείς είχαμε ως στόχο να περάσουμε στον τελικό. Το καταφέραμε, είμαστε εδώ. Η Ηλιάνα προσπαθεί για το καλύτερο. Μην ξεχνάμε είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Κ20 και την υπολογίζουν όλοι» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής Σάββας Κεφαλίδης που έδωσε συγχαρητήρια στην δεύτερη Ελληνίδα που συμμετείχε στον προκριματικό, την Αναστασία Ρέτσα που δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό.

Όσο για το τι μπορεί να γίνει στον τελικό ο Σάββας Κεφαλίδης είπε: «Είναι ένας  άλλος αγώνας. Κι αν θέλει Ο Θεός όλα θα γίνουν στην ώρα τους»

«Το χωριό πανηγυρίζει ακόμα μια επιτυχία της Ηλιάνας. Το περιμέναμε. Από μικρή έδειχνε ότι μπορεί να πετύχει πολλά στον αθλητισμό» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της κοινότητας της Κερκίνης, Θόδωρος Καρατζίκος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος