Σέρρες: Η “ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε” ενισχύει την κοινωνική κουζίνα του Δήμου

Το γάλα όλης της χρονιάς (2021) στα παιδιά 25 οικογενειών της Κοινωνικής Κουζίνας του Δήμου Σερρών θα προσφέρει η Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία «ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε.», σύμφωνα με το μνημόνιο Συνεργασίας που υπέγραψαν ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε.» Παναγιώτης Τσινάβος, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Πολιτισμού Σωτηρίας Πάνου – Αναστασιάδου.

Σέρρες: Η “ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε”  ενισχύει την κοινωνική κουζίνα του Δήμου
H «ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε.» υπό τον συντονισμό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Σερρών θα παρέχει 1 λίτρο γάλα καθημερινά σε καθεμία από τις οικογένειες, δηλαδή 365 λίτρα γάλα σε κάθε οικογένεια. Η διανομή θα γίνεται από την Κοινωνική Κουζίνα και η δράση θα ξεκινήσει από την 1η Ιανουαρίου 2021.

«Η συνεργασία του Δήμου Σερρών με την “ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε.”, μία εταιρεία που βάζει ψηλά στις προτεραιότητές της την εταιρική κοινωνική ευθύνη θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στις δράσεις της Κοινωνικής Κουζίνας. Αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος για πολλές οικογένειες. Για αυτό πρέπει να συμμαχήσουμε όλοι για να περιορίσουμε τις επιπτώσεις από την πανδημία του κορονοϊού για τους συνανθρώπους μας που πλήττονται περισσότερο.» τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης ευχαριστώντας την Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία για την προσφορά της.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε.» Παναγιώτης Τσινάβος υπογράμμισε: «Μαζί ξέρουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα, να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος