Σέρρες: Η «καρδιά» της κωπηλασίας «χτύπησε» στη λίμνη του Πεθελινού

Το αύριο της Ελληνικής κωπηλασίας βρέθηκε σήμερα στη λίμνη του Πεθελινού στους διεθνείς αγώνες που διοργάνωσαν με επιτυχία ο Ναυταθλητικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Πεθελινού «ΚΕΡΚΙΝΙΤΙΣ», με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Στους διεθνείς αγώνες κωπηλασίας «Κύπελλο Δήμου Εμμανουήλ Παππά» πήραν μέρος περισσότεροι από 150 αθλητές από 12 ομίλους της Ελλάδας και της Κύπρου οι οποίοι αγωνίστηκαν σε 16 διαφορετικά αγωνίσματα υψηλού συναγωνισμού.

Σέρρες: Η «καρδιά» της κωπηλασίας «χτύπησε» στη λίμνη του ΠεθελινούΟι διαιτητές αποφάσισαν οι πρωτοεμφανιζόμενοι αθλητές να αγωνιστούν στα εργόμετρα λόγω των καιρικών συνθηκών και του κυματισμού.

«Είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη της κωπηλασίας να υπάρχουν σωματεία στην περιφέρεια. Εδώ, στον Νομό Σερρών ο Κερκινίτις είναι ένας όμιλος που καλλιεργεί το άθλημα μας και αυτό εμάς ως ομοσπονδία μας χαροποιεί γιατί έχουν τη δυνατότητα τα παιδιά των Σερρών να ασχοληθούν με την κωπηλασία» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας εκφράζοντας τη χαρά του που μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 2008 ο ίδιος μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους του Κερκινίτι έφερε αποτελέσματα για την κωπηλασία στον Νομό Σερρών.Σέρρες: Η «καρδιά» της κωπηλασίας «χτύπησε» στη λίμνη του Πεθελινού

Σέρρες: Η «καρδιά» της κωπηλασίας «χτύπησε» στη λίμνη του ΠεθελινούΟ πρόεδρος του Ναυταθλητικου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πεθελινού «ΚΕΡΚΙΝΙΤΙΣ» Θεοδόσης Κρέτσης μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ευχαρίστησε τους ομίλους που ήρθαν από την Ελλάδα και την Κύπρο και υπογράμμισε ότι η λίμνη του Πεθελινού μπορεί να συνδυάσει αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως αυτή που έγινε στις 7 Σεπτεμβρίου.

Σέρρες: Η «καρδιά» της κωπηλασίας «χτύπησε» στη λίμνη του Πεθελινού«Μέσα στον κάμπο των Σερρών υπάρχει κωπηλασία» είπε ο κ. Κρέτσης ενώ τόνισε ότι σε αυτό το κωπηλατοδρόμιο έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν αθλητές ως αρχάριοι σημερινοί Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Σέρρες: Η «καρδιά» της κωπηλασίας «χτύπησε» στη λίμνη του Πεθελινού«Για εμάς το κωπηλατοδρόμιο είναι μοχλός ανάπτυξης τόσο του αθλητισμού μας όσο και της τοπικής μας οικονομίας» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος τόνισε ότι η Π.Ε. Σερρών στηρίζει το κωπηλατοδρόμιο και τις προσπάθειες των ανθρώπων του Κερκινίτι. «Ο Νομός Σερρών έχει και κωπηλατοδρόμιο, και Αερολέσχη και άλλες καινοτόμες προσπάθειες» υπογράμμισε ο κ. Σπυρόπουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος