Σέρρες: Η Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ. Σερρών έκοψε τη βασιλόπιτά της

Με επίσημο προσκεκλημένο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας διοργάνωσε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Σερρών της Ν.Δ.

Μετά από δύο χρόνια, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, τα στελέχη και οι φίλοι της τοπικής Ν.Δ. κατέκλεισαν το απόγευμα του Σαββάτου την αίθουσα του ξενοδοχείου Elpida Resort, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του κομματικού οργάνου.

Σέρρες: Η Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ. Σερρών έκοψε τη βασιλόπιτά τηςΣέρρες: Η Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ. Σερρών έκοψε τη βασιλόπιτά τηςΣέρρες: Η Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ. Σερρών έκοψε τη βασιλόπιτά της

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, οι βουλευτές Σερρών της Ν.Δ., Δήμαρχοι της Π.Ε. Σερρών και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστές και μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων.

Σέρρες: Η Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ. Σερρών έκοψε τη βασιλόπιτά τηςΣέρρες: Η Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ. Σερρών έκοψε τη βασιλόπιτά τηςΣέρρες: Η Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ. Σερρών έκοψε τη βασιλόπιτά της

Το παρών έδωσε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος αποδείχτηκε και τυχερός της βραδιάς και της χρονιάς ( όπως το έθιμο προστάζει),καθώς κέρδισε το φλουρί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος