Σέρρες: Φορείς και σωματεία διαδήλωσαν κατά του ν/σ για τις εργασιακές σχέσεις

Με περιορισμένη συμμετοχή σε σχέση με την πολυπληθή συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 10ης Ιουνίου, συλλαλητήριο  ενάντια στο νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης 16 Ιουνίου, στην πλατεία Ελευθερίας, Σωματεία και Φορείς των Σερρών.

Σέρρες: Φορείς και σωματεία διαδήλωσαν κατά του ν/σ για τις εργασιακές σχέσειςΜε παλμό και συνθήματα οι συμμετέχοντες χαρακτήρισαν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο ως «αντεργατικό τερατούργημα», υποστηρίζοντας πως η  κυβέρνηση ετοιμάζεται να νομοθετήσει κυριολεκτικά τις «ανατροπές του αιώνα» στα εργασιακά δικαιώματα και στην συνδικαλιστική δράση.

Σέρρες: Φορείς και σωματεία διαδήλωσαν κατά του ν/σ για τις εργασιακές σχέσεις«Με το ηλεκτρονικό μητρώο, τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες και όλα αυτά, θέλουν να τελειώνουν με το συνδικαλιστικό κίνημα γιατί εκείνο που τους απασχολεί είναι ο προσανατολισμός και η ταξικότητά του. Αλλά δεν τα έχουν ζυγιάσει καλά τα πράγματα… Οι εργαζόμενοι έχουν καταδικάσει στην συνείδησή τους αυτό το έκτρωμα και θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να κερδίσουν όλα τα εργασιακά τους δικαιώματα, αυτά που αρμόζουν στον σύγχρονο  τρόπο ζωής» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένη Δαλίσκα.

Σέρρες: Φορείς και σωματεία διαδήλωσαν κατά του ν/σ για τις εργασιακές σχέσειςΟι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ κατά τη διάρκεια της ίδιας μέρας, στη μία το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος