Σέρρες: Συνάντηση ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι φορείς της Π.Ε Σερρών ενόψει της αντιπυρικής περιόδου όπως διαπιστώθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σερρών με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

«Έχουμε ετοιμότητα, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική και το Δασαρχείο έχουν καθαρισθεί όλοι οι αγροτικοί δρόμοι, μας έχει υποδείξει το Δασαρχείο και δυο- τρεις δρόμους ακόμη» είπε ο Αντιδήμαρχος Έργων Ηλίας Γκότσης επισημαίνοντας και τη συμβολή και ενεργοποίηση εθελοντών και φορέων σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Σέρρες: Συνάντηση ενόψει της αντιπυρικής περιόδου
Ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Παπαδόπουλος εξήγησε πως σε κάθε Δήμο γίνεται συνεδρίαση του τοπικού Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να λυθούν τα οποιαδήποτε προβλήματα στο βαθμό των δυνατοτήτων που υπάρχουν έτσι ώστε να υπάρξει μια καλή αντιπυρική περίοδος. Παράλληλα αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει – όπως είπε -μεταξύ των φορέων και ευχαρίστησε όσους πολίτες ενεργοποιούνται προς αυτή την κατεύθυνση προτρέποντας όλους όταν αντιληφθούν μια πυρκαγιά να ειδοποιήσουν την Πυροσβεστική.
Σέρρες: Συνάντηση ενόψει της αντιπυρικής περιόδου
Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Βασιλάκης τόνισε πως παρά το γεγονός πως διαπιστώθηκαν προβλήματα από όλους και την Πυροσβεστική, προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για το Δήμο και το Ν.Σερρών. «Ετοιμότητα υπάρχει είπε ο κ. Βασιλάκης και προσωπικού και μέσων από τα υπάρχοντα όλο το 24ωρο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος