Σέρρες: Επιστροφή Άγγελου Διγκόζη στον Πανσερραϊκό

Ο Άγγελος Διγκόζης είναι ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού. Ο 47χρονος τεχνικός που είχε οδηγήσει  αήττητα τα «λιοντάρια» στη Football league, επιστρέφει στους «κόκκινους»  μετά από ενάμιση χρόνο και θα καθίσει στον πάγκο στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Άγγελος Διγκόζης είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού στις 23 Οκτωβρίου 2019 και οδήγησε τους κόκκινους αήττητους με 15 νίκες και δύο ισοπαλίες στη Football league. Του είχε πιστωθεί τότε η άνοδος της ομάδας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος με αήττητη πορεία, το καλό ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα αλλά και η ανάδειξη νεαρών παικτών όπως ο Απόστολος Αποστολόπουλος που είχε παίξει σε 21 παιχνίδια και στο τέλος της χρονιάς πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Σέρρες: Επιστροφή Άγγελου Διγκόζη στον Πανσερραϊκό

Ο Άγγελος Διγκόζης διαδέχεται στον πάγκο των λιονταριών τον Ζεράρ Σαραγόσα που αποχωρεί από τον Πανσερραϊκό με 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες στο πρωτάθλημα και μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στο κύπελλο Ελλάδος.

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε και δυο μεταγραφές παικτών. Στα «κόκκινα» ντύθηκαν ο 22χρονος Περουβιανός επιθετικός, Ρολάντο Ντίαζ και ο 23χρονος Μολδαβός μεσοεπιθετικός, Βίκτορ Στίνα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος