Επίσκεψη Κ. Καραμανλή στις Σέρρες

Διήμερη ιδιωτική επίσκεψη πραγματοποιηθεί από χθες το απόγευμα στην Π.Ε Σερρών ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής συνοδευόμενος από τον βουλευτή Σερρών και ξάδελφό του Κώστα Καραμανλή παρουσία και του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

Επίσκεψη Κ. Καραμανλή στις ΣέρρεςΠρώτος σταθμός της επίσκεψή του ο Τύμβος Καστά όπου ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε για το σπουδαίο αρχαιολογικό μνημείο παγκοσμίου εμβέλειας και αξίας από τον αρχιτέκτονα Μιχάλη Λεφαντζή και την προϊστάμενη εφορείας αρχαιοτήτων Σερρών Πηνελόπη Μάλαμα.  Ακολούθησε επίσκεψη στη γενέτειρα του, Πρώτη Σερρών όπου του επιφύλαξαν ενθουσιώδη υποδοχή οι συγχωριανοί και πολιτικοί του φίλοι. Ο ίδιος συνομίλησε πολλή ώρα μαζί τους σε εγκάρδιο κλίμα.
Επίσκεψη Κ. Καραμανλή στις ΣέρρεςΕπίσκεψη Κ. Καραμανλή στις ΣέρρεςΕπίσκεψη Κ. Καραμανλή στις ΣέρρεςΕπίσκεψη Κ. Καραμανλή στις ΣέρρεςΟ πρώην Πρωθυπουργός σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το οχυρό του Ρούπελ όπου ξεναγήθηκε από τον συνταγματάρχη της 10ης Ταξιαρχίας κ. Κουτσουρέλα στα οχυρά και στο Μουσείο και αναχώρησε για την Δράμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος