Σέρρες: Επίσκεψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου στα Δικαστήρια

Επίσκεψη στα δικαστήρια των Σερρών πραγματοποίησε σήμερα η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου.

Η κ. Γεωργίου, αποδεχόμενη την πρόσκληση του Δικηγορικού συλλόγου Σερρών έφτασε το απόγευμα στο Δικαστικό μέγαρο Σερρών, συναντήθηκε στα γραφεία του Δικηγορικού συλλόγου Σερρών με τον πρόεδρο Παναγιώτη Καρύπογλου και τα μέλη του Δ.Σ. ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με τους Δικαστικούς.  

Σέρρες: Επίσκεψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου στα Δικαστήρια

«Αποτέλεσε μεγάλη τιμή για την πόλη μας και τον Δικηγορικό σύλλογο η επίσκεψη της προέδρου του Αρείου Πάγου, η οποία δεν επισκέπτεται σχεδόν ποτέ περιφερειακά πρωτοδικεία. Ήρθε κατόπιν πρόσκλησης μας, κι αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Ευελπιστούμε ότι θα δώσει λύση στα ζητήματα που της θέσαμε. Ήταν πολύ θετική σε αυτά που ζητήσαμε. Άλλωστε γνώριζε τα προβλήματα. Εμείς ζητήσαμε ακόμα έναν εισαγγελέα κι έναν πρωτοδίκη» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Σερρών Παναγιώτης Καρύπογλου.

Ένα θέμα που τέθηκε στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου είναι τα πολλά κενά στην γραμματεία του πρωτοδικείου των Σερρών, ένα Πανελλαδικό πρόβλημα που όπως είπε η κ. Γεωργίου το γνωρίζει και το θεωρεί από τα πιο σημαντικά ενώ τόνισε ότι το Πρωτοδικείο των Σερρών είναι από αυτά που έχουν πάρα πολλή δουλειά.

Σέρρες: Επίσκεψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου στα Δικαστήρια

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Σερρών παρέδωσε στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου τιμητική πλακέτα, ένα βιβλίο με την ιστορία της πόλης των Σερρών του Βασίλη Τζανακάρη, μια κορνίζα με φωτογραφία δικαστών στο πρωτοδικείο Σερρών το 1914 αλλά και καλλυντικά με βάση τη λεβάντα που παρασκευάζονται στην Αμφίπολη, δώρα που ενθουσίασαν την κ. Γεωργίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος