Σέρρες: Επίσκεψη Τάσου Χατζηβασιλείου στο Σκούταρι

Στο Σκούταρι βρέθηκε το Σάββατο, ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μιχάλη Βαφειάδη και με τον Αντιδήμαρχο Σερρών Παναγιώτη Καρακολίδη.

Σέρρες: Επίσκεψη Τάσου Χατζηβασιλείου στο ΣκούταριΌπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, ο βουλευτής επισκέφθηκε το παλιό κτήριο της Αγροφυλακής, που θα στεγάσει πλέον τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θρακών Σκουτάρεως, για την παραχώρηση του οποίου ο ίδιος «πρωτοστάτησε», καθώς και το περιφερειακό ιατρείο του χωριού που μόλις ανακαινίστηκε.

Σέρρες: Επίσκεψη Τάσου Χατζηβασιλείου στο ΣκούταριΣτη συνέχεια, επισκέφθηκε το δημοτικό κατάστημα Σκουτάρεως, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Αντιδήμαρχο Σερρών και τον Πρόεδρο της κοινότητας για τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Βασικό θέμα παραμένει η αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σέρρες: Επίσκεψη Τάσου Χατζηβασιλείου στο ΣκούταριΟ βουλευτής συζήτησε μαζί τους για την κατάσταση που επικρατεί και τις επιπτώσεις στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου, επισημαίνοντας την ανάγκη να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών και τα μέτρα προστασίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος