Σέρρες: Επαναλειτουργεί από Δευτέρα το 9ο Δημοτικό σχολείο με την παρουσία ψυχολόγου σε κάθε τάξη

Την επαναλειτουργία από την επόμενη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, στο οποίο έχασε τη ζωή του από τη φονική έκρηξη στο λεβητοστάσιο ο 11χρονος μαθητής, ανακοίνωσε ο Δήμος Σερρών.

Το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου με προσωρινό σύστημα θέρμανσης-κλιματισμού σε κάθε αίθουσα. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «από τον Δήμο Σερρών δρομολογήθηκαν, ήδη, όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας».

Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και τη συνδρομή του Δήμου Σερρών πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις ψυχολόγων του κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών του 9ου Δημοτικού σχολείου Σερρών αποφασίσθηκε να βρίσκεται σε κάθε αίθουσα του σχολείου, εκτός από τον δάσκαλο που θα έχει την πρώτη επαφή με τους μαθητές, κι ένας ψυχολόγος ενώ στη διάθεση των οικογενειών θα βρίσκονται οι ψυχολόγοι του Δήμου Σερρών. Για την προσωρινή θέρμανση θα τοποθετηθούν κλιματιστικά σε κάθε αίθουσα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος