Σέρρες: Εντυπωσιακή συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία

Ομαλά και με ανέλπιστη -για τα τοπικά δεδομένα- συμμετοχή διεξάγονται οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών μέχρι τις 11.30 το πρωί στο εκλογικό κέντρο της πόλης των Σερρών (στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια») είχαν ψηφίσει περισσότερα από 120 άτομα, γεγονός για το οποίο τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξέφραζαν την έκδηλη ικανοποίησή τους.

Σέρρες: Εντυπωσιακή συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική ΣυμμαχίαΣέρρες: Εντυπωσιακή συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική ΣυμμαχίαΣέρρες: Εντυπωσιακή συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική ΣυμμαχίαΣέρρες: Εντυπωσιακή συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία

«Από το πρωί έρχονται και ψηφίζουν άτομα κάθε ηλικίας, με εντυπωσιακή συμμετοχή. Ο κόσμος προσδοκά πολιτική αλλαγή για να πάει η Ελλάδα μας μπροστά, σ’ αυτή τη δύσκολη πολιτική συγκυρία. Πρόκειται για μια γιορτή της Δημοκρατίας στην οποία πρωτοστατεί ο Αλέξης Τσίπρας» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο υπεύθυνος της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας για την Π.Ε. Σερρών Αργύρης Τσαμπάζης.
Όπως υποστήριξε, η ίδια εικόνα συμμετοχής παρουσιάζεται και στα υπόλοιπα εκλογικά κέντρα της Π.Ε. Σερρών, ενώ εντυπωσιακός είναι αριθμός των νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, που προσέρχεται στις κάλπες.

Σέρρες: Εντυπωσιακή συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική ΣυμμαχίαΣέρρες: Εντυπωσιακή συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία

Η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 8 το βράδυ. Σε κάθε εκλογικό τμήμα υπάρχουν δύο διαφορετικές κάλπες: μία για την εκλογή του προέδρου και μία για την εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.
Δικαίωμα ψήφου για την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έχουν εγγραφεί έως τις 21 Μαρτίου και ψηφίζουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα εντός της Περιφέρειας στην οποία ανήκουν.
Για την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία έχει οριστεί καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ, από την οποία απαλλάσσονται οι άνεργοι και οι νέοι έως 30 ετών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος