Σέρρες: Εντός Σεπτεμβρίου θα παραδοθούν τρεις νέες παιδικές χαρές

Μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται να είναι έτοιμες τρεις παιδικές χαρές (πλατεία ΙΚΑ, περιοχή Τιμίου Σταυρού και στην περιοχή Αγ.Δημητρίου) που θα πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Έργων Ηλία Γκότση που μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών σήμερα το πρωί.
Ο κ. Γκότσης είπε πως η αποξήλωση όλων των παιδικών χαρών στα όρια του Δήμου Σερρών, έγινε με παραγγελία Εισαγγελέα, διότι δεν υπήρχε πιστοποίηση και κρίθηκαν όλες ακατάλληλες πλην του Σκουτάρεως. Ο Αντιδήμαρχος Έργων υποστήριξε πως η καθυστέρηση δεν οφείλεται στον Δήμο αλλά στην αλλαγή του Νόμου διευκρινίζοντας πως στις 3 Σεπτεμβρίου του 2016 ακυρώθηκε η δημοπρασία για τις παιδικές χαρές διότι στις 8 Αυγούστου του ίδιου έτους άλλαξε ο Νόμος και οι μελέτες έπρεπε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.
Οι τελευταίες εξελίξεις είναι ότι πριν μια εβδομάδα εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμα, η προσαρμοσμένη μελέτη στο νέο Νόμο πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο, θα ακολουθήσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και στη συνέχεια θα γίνει η διακήρυξη ενώ το χρονοδιάγραμμα παράδοσης είναι έως τέλος Σεπτεμβρίου. Ο κ. Γκότσης συμπλήρωσε πως στην παιδική χαρά στην πλατεία του ΙΚΑ θα υπάρχουν παιχνίδια για παιδιά με Ειδικές Ανάγκες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος