Σέρρες: Εντατικές προετοιμασίες για την SEREXPO 2024

Νέες ιδέες και υψηλή στοχοθέτηση κυριάρχησαν στην χθεσινή πρώτη ενημερωτική συνάντηση για την SEREXPO 2024 που θα πραγματοποιηθεί στις 18-22 Σεπτεμβρίου στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ,  με τη διοργανωτική σφραγίδα του Επιμελητηρίου Σερρών.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ Αθανάσιος Μαλλιαράς γνωστοποίησε ότι για πρώτη χρονιά το Επιμελητήριο Σερρών ζήτησε και έλαβε την αιγίδα της ΔΕΘ HELEXPO, γεγονός που δίνει ακόμη μία σημαντική στήριξη στην εν λόγω προσπάθειά. «Βασικό μας μέλημα όπως κάθε χρόνο είναι η ανάδειξη του τοπικού επιχειρείν και η προώθηση της εξωστρέφειας, τόσο σε επίπεδο συμμετοχής, όσο και σε επίπεδο επισκεπτών» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος ο οποίος ενημέρωσε πως έχουν ανοίξει ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής.

Σέρρες: Εντατικές προετοιμασίες για την SEREXPO 2024

Παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος ο οποίος εξέφρασε για ακόμη μία φορά την απόλυτη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας- Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στη SEREXPO 2024 ,ως συνδιοργανωτής και κάλεσε όλους τους φορείς να προσφέρουν την αρωγή τους στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται.

Σέρρες: Εντατικές προετοιμασίες για την SEREXPO 2024

Στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση παρόντες Δήμαρχοι του Νομού, φορείς καθώς και επιχειρηματίες που έλαβαν ή προτίθενται να λάβουν μέρος στον κορυφαίο  επιχειρηματικό γεγονός στις Σέρρες κατέθεσαν τις απόψεις τους για την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της διοργάνωσης και έγινε μια εκτενής συζήτηση για θέματα οργανωτικά και διαδικαστικά. Oi  συμμετέχοντες  τόνισαν την ανάγκη για μια καλή συνεργασία ώστε και φέτος η SEREXPO 2024 ν’ αφήσει ισχυρό αποτύπωμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος