Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι προσήλθαν χθες στις κάλπες της «γαλάζιας» παράταξης εξέφρασε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Θόδωρος Καμπούρης. «Είναι πολύ σημαντικό για μένα να εκλέγομαι από τη Βάση του κόμματος, τους εκπροσώπησα με πάθος, ήθος, συνέπεια, αξιοπρέπεια και το εκτίμησαν όσοι με ψήφισαν» είπε ο κ. Καμπούρης ο οποίος τόνισε πως στόχος είναι η καλύτερη οργάνωση και πως ο μόνος αντίπαλος είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η οποία πρέπει να φύγει όσο πιο γρήγορα. Απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν πως η ΝΟΔΕ πρέπει να ανοίξει τον κύκλο της και δη σε νέους ανθρώπους, υποστήριξε πως η ΝΟΔΕ Σερρών είναι ανοιχτή πάντα, πως γίνονται παρεμβάσεις στην κοινωνία και όχι μόνο πολιτικού περιεχομένου και πως επετεύχθη μεγάλη ανανέωση στα ψηφοδέλτια.
Ευχαριστίες σε όσους προσήλθαν στην κάλπη αλλά και όσους τον επέλεξαν εξέφρασε και ο επίσης υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ Γιώργος Τσιώλης «Δεν ήθελαν την ανανέωση» είπε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας πως εκτός τους ψηφοφόρους ευχαριστεί την ομάδα των πέντε ανθρώπων που ήταν στο πλευρό του και αγωνίστηκαν μαζί, διαψεύδοντας πως έτυχε στήριξης πολιτικού γραφείου.
Συνεχάρη τον κ. Καμπούρη για την εκλογή του, λέγοντας πως περιμένει να δει κάτι διαφορετικό και όχι την απαξίωση της ΝΟΔΕ. Δήλωσε παρών στο πολιτικό σκηνικό λέγοντας πως στη ΝΔ βρίσκεται από 18 ετών χωρίς να φύγει ή να αποκλίνει ποτέ από την κομματική γραμμή.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος