Σέρρες: Εκδήλωση για την Δημιουργική Γραφή

«Δημιουργική γραφή: η αυτοέκφραση ως μονοπάτι αυτογνωσίας και συνύπαρξης», είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνεται με αφορμή το βιβλίο της Αντωνίας Θεοχαρίδου «Ας γράψουμε παρέα» – Πρακτικές και τεχνικές της συγγραφής» από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών, τον Σύνδεσμο Φιλολόγων  και τις Εκδόσεις ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ,  τη Δευτέρα 22 Μαΐου, στις 7.30 το απόγευμα στο αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης.

Ομιλητές της εκδήλωσης είναι:

Τριαντάφυλλος Η. Κωτόπουλος, Καθηγητής Δημιουργικής γραφής και Νεοελληνικής Λογοτεχνίας- Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας:  «Από τη  Δημιουργική γραφή στην αυτογνωσία και την κοινωνική συνύπαρξη».

Ισιδώρα Μάλαμα, φιλόλογος, Msc Δημ. γραφής: «Η Δημιουργική Γραφή στην τάξη: Συμπληρώνοντας το ανθρωπιστικό έλλειμμα της εκπαίδευσης».

Ευδοκία Χρηστομάτη, εκπαιδευτικός, Msc  Δημ. γραφής: «Η βιωματική εμπειρία των εργαστηρίων Δ.Γ.: Από τη δημιουργική απόλαυση της γραφής στην ανακάλυψη του εαυτού μας και των “άλλων”».

Αντωνία Θεοχαρίδου, εκπαιδευτικός, Msc Δημ. γραφής: «Η βιωματική εμπειρία των εργαστηρίων Δ.Γ.: Από τη δημιουργική απόλαυση της γραφής στην ανακάλυψη του εαυτού μας και των “άλλων”».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος