Σέρρες: Δύο χάλκινα μετάλλια για τη Σερραία Σοφία Γεωργοπούλου στο Ευρωπαϊκό άρσης βαρών

Δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε η αθλήτρια του Κρόνου Σερρών Σοφία Γεωργοπούλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άρσης βαρών Κ23 που διεξάγεται στη Φινλανδία. Η νεαρή αθλήτρια, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε διεθνή διοργάνωση, πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αρασέ και στο σύνολο στην κατηγορία των 59κ.

Η Γεωργοπούλου σήκωσε 92κ. στο αρασέ και κατέλαβε την 3η θέση. Στο ζετέ με 103κ. ήρθε 4η, ενώ στο σύνολο με 195κ. κατέλαβε την τρίτη θέση. Παράλληλα σημείωσε τέσσερα Πανελλήνια ρεκόρ, καθώς βελτίωσε δύο φορές την καλύτερη επίδοση στο αρασέ και από μία σε ζετέ και σύνολο.

«Μετά την επιτυχία του αθλητή μας Μισακιάν Αμαγιάκ με την 3η θέση το παγκόσμιο παίδων το 2019 ήρθε σήμερα ακόμα μια μεγάλη διάκριση για τη Σερραϊκή άρση βαρών», είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής, Κώστας Γκαρίπης, που υπογράμμισε ότι η αθλήτρια του μέσα από πολλές δυσκολίες αλλά με πείσμα, αποφασιστικότητα, μεθοδικότητα και άψογη συνεργασία κατέκτησε τα μετάλλια. «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον προπονητή των αγώνων Οδυσσέα Δήμα για την πολύτιμη καθοδήγηση, συμπαράσταση και επιμονή του ώστε να έρθει αυτό το αποτέλεσμα», είπε ο Κώστας Γκαρίπης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος