Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες» Βασίλης Καλαϊτζίδης, προς όλους τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που στήριξαν και ψήφισαν το συνδυασμό του στις εκλογές για το νέο Δ.Σ και εκλογή προέδρου στο Επιμελητήριο Σερρών.
Ο κ. Καλαϊτζίδης υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης μια δεσμίδα 50 περίπου ψηφοδελτίων ήταν υπέρ του συνδυασμού του, με αποτέλεσμα τα ποσοστά να διαμορφωθούν σε 62% υπέρ του συνδυασμού «Ανάπτυξη Σερρών» με επικεφαλής τον Χρήστο Μέγκλα και 38% υπέρ του δικού του.
Ο κ. Καλαϊτζίδης τόνισε με έμφαση πως τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη του συνδυασμού του έδωσαν έναν μοντέρνο, καθαρό και έντιμο αγώνα και λάβανε ένα μεγάλο ποσοστό της προτίμησης όσων προσήλθαν στις κάλπες, παρά το λίγο χρονικό διάστημα που είχαν μπροστά τους και τις τρικλοποδιές όπως χαρακτηριστικά είπε.
Συνεχάρη τον κ. Μέγκλα και τα μέλη του συνδυασμού του για τη νίκη τους και εξεδήλωσε την πρόθεση και την επιθυμία του να υπάρξει μετεκλογικά συνεργασία με τη νέα Διοίκηση, για το καλό τόσο του Επιμελητηρίου όσο και γενικότερα του τόπου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος