Με αίτημα την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργάνωσαν το απόγευμα της Δευτέρας στην πλατεία Ελευθερίας σωματεία και φορείς της Π.Ε. Σερρών.
Μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε. Σερρών, του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ν. Σερρών, της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Ν. Σερρών, του Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών, του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ και του ΜεΡΑ25 Σερρών ένωσαν τις φωνές τους διεκδικώντας: κάλυψη των ελλείψεων του Γενικού Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας Σερρών με κρατική χρηματοδότηση, προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού και λοιπού προσωπικού, νέες ΜΕΘ και απαγόρευση αναστολών εργασιακών συμβάσεων και απολύσεων.
Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: Κατερίνα Ποιμενίδου (Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Σερρών), Γιώργος Φιλιούσης (Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε. Σερρών) και Βαγγέλης Παπαμιχάλης (Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ν.Σερρών), ενώ ακολούθησε πορεία των συγκεντρωμένων στον πεζόδρομο της Κων. Καραμανλή.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος