Σέρρες: «διαφορετικά» εγκαίνια και κοπή βασιλόπιτας στα διόδια Στρυμονικού

Σε μια  διαφορετική τελετή εγκαινίων προχώρησαν χθες Κυριακή  τα μέλη της «Κίνησης Πολιτών όχι στα διόδια» στον σταθμό διοδίων στο ύψος του Στρυμονικού Σερρών, που ξεκίνησε η λειτουργία του την προηγούμενη Τετάρτη,   κόβοντας κορδέλα εγκαινίων αλλά και βασιλόπιτα, θέλοντας να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους για τη λειτουργία τους,  δηλώνοντας αποφασισμένοι να φτάσουν έως και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Σέρρες: «διαφορετικά»  εγκαίνια και κοπή βασιλόπιτας στα διόδια Στρυμονικού

Σέρρες: «διαφορετικά»  εγκαίνια και κοπή βασιλόπιτας στα διόδια ΣτρυμονικούΣέρρες: «διαφορετικά»  εγκαίνια και κοπή βασιλόπιτας στα διόδια ΣτρυμονικούΤα μέλη της «Κίνησης Πολιτών ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ» υποστηρίζουν  τα διόδια στο Στρυμονικό  δεν έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα αφού τα χρήματα πάνε για το δημόσιο χρέος και πως στον συγκεκριμένο οδικό άξονα δεν υπάρχει Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, κιγκλιδώματα, μπάρες, προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί αυτοκινητόδρομος.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Κίνησης – Δικηγόρο Ιωάννη Γιάντσιο είναι αποφασισμένοι να φτάσουν έως και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο «Το επόμενο βήμα για εμάς είναι τι επόμενες ημέρες θα καταθέσουμε αγωγή κατά της ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε και του Ελληνικού Δημοσίου, θα ζητήσουμε το αντίτιμο που έχουμε πληρώσει να μας το επιστέψουνε γιατί θεωρούμε ότι το θεωρούμε παράνομο και καταχρηστικό και θα αποφανθεί πλέον η δικαιοσύνη , γιατί πιστεύουμε ότι είναι αντισυνταγματικά, σε περίπτωση που υπάρχει συντεχνία θα φτάσουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο» είπε ο κ. Γιάντσιος.

Παράλληλα  υποστήριξε πως οι διαμαρτυρίες και αντιδράσεις οδήγησαν στη μείωση του κόστους διέλευσης  και πως το μήνυμα που στέλνουν είναι υπερκομματικό και δεν γίνεται για αντιπολιτευτικούς λόγους αλλά λόγω της επιθυμίας τους για ανάπτυξη στο Νομό που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις.

Σέρρες: «διαφορετικά»  εγκαίνια και κοπή βασιλόπιτας στα διόδια ΣτρυμονικούΣέρρες: «διαφορετικά»  εγκαίνια και κοπή βασιλόπιτας στα διόδια ΣτρυμονικούΑμέσως μετά έκοψαν και βασιλόπιτα με κομμάτια για όλους τους νυν και πρώην βουλευτές  της Π.Ε Σερρών

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος