Σέρρες: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η εμφάνιση του πρώτου χιονιού (βίντεο)

Λευκό ήταν το τοπίο σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών το πρωί με τα πρώτα χιόνια να κάνουν την εμφάνιση τους. Χιονόπτωση, αλλά χωρίς προβλήματα, σημειώθηκε στην Άνω Βροντού, στο Καρυδοχώρι, στα Άνω Πορόια, στην Καστανούσα και στο Λαγκάδι του Δήμου Βισαλτίας αλλά το «λευκό» τοπίο κράτησε μέχρι το μεσημέρι περίπου σε όλες τις περιοχές.

Ο μεγαλύτερος όγκος χιονιού και με τη μεγαλύτερη διάρκεια έπεσε στην Άνω Βροντού όπου το χιόνι κάλυψε όλη την περιοχή.

Σέρρες: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η εμφάνιση του πρώτου χιονιού  (βίντεο)Σέρρες: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η εμφάνιση του πρώτου χιονιού  (βίντεο)

Τα μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Σερρών προχώρησαν το πρωί στη διάνοιξη του οδικού άξονα Σερρών – Άνω Βροντούς ενώ ο πρόεδρος της Άνω Βροντούς Τάσος Καλφόγλου μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών είπε ότι από το απόγευμα η πρόσβαση στην περιοχή γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με αυτοκίνητα 4Χ4 ενώ υπάρχει η ανησυχία για επιδείνωση του καιρού με νέες χιονοπτώσεις.

Σέρρες: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η εμφάνιση του πρώτου χιονιού  (βίντεο)Χιονόπτωση σημειώνεται από χθες το βράδυ στον δρόμο Σερρών-Θεσσαλονίκης στο ύψος του Λαχανά χωρίς όμως να υπάρχει πρόβλημα αφού μηχανήματα από το πρωί ρίχνουν αλάτι. Η Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Σερρών και των Δήμων είναι σε ετοιμότητα.

Η χιονόπτωση ανέδειξε σε όλο της το μεγαλείο την  ομορφιά της φύσης όπως φαίνεται από το βίντεο που μας απέστειλε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου του Καρυδοχωρίου Κώστας Νικολαΐδης από το πέτρινο γεφύρι Λιβαδίων στο Καρυδοχώρι Σερρών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος