Σέρρες: Χειροπέδες σε ανήλικες για κλοπές και διαρρήξεις

Στη «φάκα» της αστυνομίας βρέθηκαν 2 ανήλικες ημεδαπές ηλικίας 15 και 16 ετών, για κλοπές και διαρρήξεις σε οικίες στην πόλη των Σερρών.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας των αστυνομικών, οι 2 ανήλικες ενεργώντας από κοινού διέπρατταν κλοπές σε σπίτια, είτε παραβιάζοντας τις πόρτες των σπιτιών, είτε μπαίνοντας από ανασφάλιστες πόρτες, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από 2 έως 5 Απριλίου 2018 παραβίασαν συνολικά 5 σπίτια στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 810 ευρώ και κοσμήματα αξίας 2.800 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.
Επίσης συνελήφθησαν και 2 ημεδαποί ηλικίας 35 και 40 ετών, γονείς των ανήλικων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος